Ga naar de top

Philip B Rejuvenating Oil

Posted in Uncategorized5 jaar ago • Written by adminReacties uitgeschakeld voor Philip B Rejuvenating Oil

Volume: 60 ml
Efficiëntie: niet efficiënt
Ontwerp: vrij gewoon; een donkere glazen fles met een zwart etiket 
Applicator: een glazen druppelaar met een rubberen pomp 
Geur: sterk, ontspannend, noot-en-groenteachtig, een herkenbare zoete noot
Consistentie: een dikke, amberkleurige olie

Philip B Rejuvenating Oil – Doel

Philip B Rejuvenating Oil is ontworpen om droog en beschadigd haar te behandelen, als het bijvoorbeeld is blootgesteld aan onvoldoende zorg, regelmatige kleuren of highlights.

Philip B Rejuvenating Oil reguleert ook het werk van de talgklieren, waardoor de huid minder vettig wordt.

Philip B Rejuvenating Oil – Samenstelling & Werking

Philip B Rejuvenating Oil is een uitgebreide haarzorg. Het vult de openingen in de aminozuren, waardoor de kern van het haar wordt gevormd. De natuurlijke oliën die B Rejuvenating Oil bevat, versterken het haar en vullen de gaten in de structuur. Het product bevat zes natuurlijke oliën:

 • Olijfolie hydrateert de hoofdhuid en voorkomt waterverlies vanuit de binnenkant van het haar. Hierdoor zijn de strengen niet meer uitgedroogd en krijgen ze elasticiteit en een glans.
 • Sesamolie verbetert de haarconditie en versterkt de kleur, terwijl het vroegtijdige vergrijzing tegengaat. Sesamolie ondersteunt ook haargroei en beschermt de strengen tegen de schadelijke zonnestralen.
 • Arachisolie hydrateert zelfs het meest uitgedroogde haar. Het vertraagt verouderingsprocessen dankzij vitamine A en E. De olie beschermt het haar tegen schade.
 • Zoete amandelolie is een fijne olie met een prettige en subtiele geur, die alle mogelijke huidirritaties verzacht, de glans van het haar versterkt en het haar zijdezacht maakt.
 • Jojobaolie zorgt voor een goed zuurgehalte van de hoofdhuid, houdt het schoon en voorzien van water, helpt met het bestrijden van roos en andere kwalen van de hoofdhuid. Jojobaolie versterkt de glans en zorgt voor de haarpunten.
 • Walnootolie voedt en geneest het haar. Het beschermt de haarpunten tegen schade. De olie is rijk aan vitamines A en E, wat zorgt voor verminderde haaruitval.

De kracht van de natuurlijke oliën is versterkt door essentiële oliën, zoals Ylang-Ylang, die stress verminderende eigenschappen heeft, net als de ontspannende en verwarmende lavendelolie, die aan de ene kant rustgevende eigenschappen heeft en aan de andere kant de microcirculatie in de huidcellen verbetert. Dit zorgt voor een gemakkelijkere absorptie van het product.

Ondanks het grote aantal natuurlijke oliën en de beweringen van de producent, biedt Philip B Rejuvenating Oil geen complete haargenezing. Het kan niet direct op de hoofdhuid worden aangebracht, omdat het siliconen en uitdrogende alcohol bevat (benzyl alcohol).

Philip B Rejuvenating Oil – Gebruiksaanwijzing

De olie kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid, maar het kan op het haar worden gedaan, van een paar centimeter vanaf de schedel naar beneden, zodat de gehele lengtes van het haar bedekt zijn. Philip B Rejuvenating Oil moet in droog haar worden gewreven. Om de werking van het haar te versterken, wordt het aangeraden om de olie op te warmen met een föhn. De producent raadt aan om de olie 20-45 minuten in droog haar te laten zitten, en een of twee uur in zeer beschadigd haar. Op diepe genezing te bieden, moet de olie twee tot vijftien uur in de strengen blijven zitten. Na de behandeling met Philip B Rejuvenating Oil moet het haar worden gewassen met shampoo, zodat het haar niet verzwaard raakt. Des te beschadigder het haar, des te vaker Philip B Rejuvenating Oil moet worden gebruikt.

Philip B Rejuvenating Oil – Voordelen

 • ↗ een groot aantal natuurlijke oliën
 • ↗ genezing van de gehele lengte van het har
 • ↗ een prettige en ontspannende geur dankzij de essentiële oliën
 • ↗ maakt het kammen gemakkelijker en conditioneert het haar
 • ↗ een goed alternatief voor haarmaskers

Philip B Rejuvenating Oil – Nadelen

 • ↘ kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid
 • ↘ bevat schadelijke, vluchtige alcoholen die kunnen zorgen voor irritaties en uitdroging
 • ↘ de glazen druppelaar kan in stukken breken
 • ↘ niet efficiënt