Ga naar de top

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Posted in Uncategorized5 jaar ago • Written by adminReacties uitgeschakeld voor Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Volume: 100 ml
Efficiëntie: efficiënt
Ontwerp: een mooie, simpele glazen fles met een esthetisch, oriëntaals etiket
Applicator: een grote, glazen druppelaar met een metalen dop
Aroma: scherp, kruidig en (helaas) niet zo prettig
Consistentie: semivloeibaar met een donkere, amberkleurige tint

Khadi Vitalising Hair Oil – Doel

De haarolie biedt een speciale zorg voor mensen met buitengewoon verzwakt, broos en uitvallend haar.

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil ondersteunt haargroei en voorkomt voortijdige vergrijzing van de strengen.

Khadi Vitalising Hair Oil – Samenstelling & Werking

De olie is ontworpen met gebruik van de Hindoestaanse regels van Ayurveda, Oosterse filosofie en medicijn. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil bevat de extracten en vloeistoffen van kruiden die in India bekend staan om hun helende en verfraaiende eigenschappen (Amla, Bhringraj, Brahmi). Dit zijn drie kruiden waar Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil zijn kracht aan te danken heeft. Ze versnellen de haargroei, genezen de haarzakjes en voorkomen haaruitval. Tegelijkertijd vertragen de kruidenextracten de verouderingsprocessen. Deze planten, gedompeld in een mix van natuurlijke oliën (onder andere rozemarijn, wortelzaad, castor, kokos en sesam) bezitten haargenezende eigenschappen; ze versterken het volume van de strengen en vertragen vergrijzing. De oliën in Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil hebben een diversiteit aan goede vetzuren en mineralen die bijdragen aan de gezondheid en het uiterlijk van het haar. Zo’n mengsel van stoffen, zonder schadelijke parabenen, siliconen en andere comedogene stoffen, biedt het haar een uitgebreide genezing. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is geschikt om de hoofdhuid te behandelen. Dit product wordt gezien als een soort conditioner die alleen zwakke en beschadigde strengen geneest. De cosmetica moet niet worden gebruikt voor het stylen.

Khadi Vitalising Hair Oil – Gebruiksaanwijzijng

De olie moet in het haar en de hoofdhuid worden gemasseerd. Dit proces moet uitgevoerd worden met de gedachte om het haar niet te overbelasten (5 ml van de olie is de maximale hoeveelheid die zou moeten worden gebruikt voor één applicatie). Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil moet minimaal 2 uur in het haar worden gelaten, en dan uitgespoeld worden met een fijne shampoo. In het geval van buitengewoon verzwakte en beschadigde strengen, is het advies om Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil ’s nachts op de hoofdhuid en strengen te laten zitten. Dit zal de genezing van de haarzakjes stimuleren.

Khadi Vitalising Hair Oil – Voordelen

  • ↗ een mooie verpakking
  • ↗ efficiënt
  • ↗ kan op de hoofdhuid worden aangebracht
  • ↗ ersterkt haarzakjes
  • ↗ biedt een diepe en professionele genezing

Khadi Vitalising Hair Oil – Nadelen

  • ↘ een onprettige, zeer intensieve geur
  • ↘ de glazen druppelaar kan in stukken breken
  • ↘ de olie is niet geschikt voor dagelijkse haarvoeding
  • ↘ is niet geschikt voor stylen, het conditioneert het haar niet