Ga naar de top

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Posted in Uncategorized5 jaar ago • Written by adminReacties uitgeschakeld voor Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Volume: 125 ml
Efficiëntie: relatief efficiënt
Ontwerp: een plastic fles met intrigerend ontwerp en subtiele kleuren, duurzaam
Applicator: een verstuiver
Geur: een fijne, subtiele en prettige geur dankzij het bamboo-extract 
Consistentie: semivloeibaar, plakkerig, kleurloos

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Doel

Alterna Kendi Oil Dry Oil Mist is ontworpen om fijn, ontembaar en kroezig haar te disciplineren. Het is een redding voor strengen die hun glans en levendigheid zijn verloren en die moeilijk zijn om in model te brengen.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Samenstelling & Werking

Hoewel Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control voornamelijk bedoeld is om haar in model te brengen, zorgt de aanwezigheid van natuurlijke oliën ervoor dat het meer is dan alleen een conditionerend product. Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist is een fijne haarbehandeling die het haar voeding en bescherming geeft tegen alle mogelijke schade.

Tegelijkertijd gaat de cosmetica uitdroging tegen.

De haarolie heeft een erg handige manier van aanbrengen; de verstuiver bedekt de strengen met een dun laagje van de fijne mist. Een andere positieve eigenschap van de cosmetica is het aroma dat voorkomt uit het bamboe-extract. Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control bevat geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen, maar het verrast met de diversiteit van zeven oliën die verantwoordelijk zijn voor het voeden van het haar. Verder leveren deze oliën vocht, versterken de glans en verbeteren de conditie en levendigheid van het haar. Dit schoonheidsproduct zorgt ervoor dat de strengen niet beschadigen, omdat ze beschermd blijven tegen externe factoren. Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control bevat zonnebloemollie, jojoba olie, passievruchtolie, Kendi olie, druivenpitolie, avocado-olie en de exotische olie van de kukuinootboom. Deze natuurlijke stoffen zorgen niet alleen voor de buitenste laag van het haar, maar ze reguleren ook de processen die plaats vinden in iedere enkele haar. In andere woorden, ze zijn instaat om in het haar te trekken en de kern positief te beďnvloeden. Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control is afgemaakt met zin ken magnesium, elementen zonder welke het haar verslechtert, dof wordt en uitvalt. Verder heeft zink directe invloed op de keratineproductie, de voornaamste bouwsteen van het haar.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Gebruiksaanwijzing

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control kan worden aangebracht op verschillende manieren. De mist kan op vochtig haar worden aangebracht, vlak na de wasbeurt of vlak na het föhnen. Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control helpt een coupe vast te zetten en haar te temmen. Om die reden kan de cosmetica worden gebruikt in plaats van een lotion.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Voordelen

  • ↗ gemakkelijk aan te brengen
  • ↗ een lichte, niet-overbelastende formule
  • ↗ een heerlijke geur
  • ↗ een mooie verpakking
  • ↗ een groot aantal natuurlijke oliën
  • ↗ 2in1 product: het conditioneert en voedt het haar

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Nadelen

  • ↘ kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid
  • ↘ niet efficiënt genoeg
  • ↘ voedt de haarzakjes niet